Välkommen till ÖSIS!

Östersunds studenters idrottssällskap är en ideell idrottsförening som drivs av studenter med ambitionen att förhöja värdet av studentlivet i Östersund genom idrott, gemenskap och friluftsliv.

Föreningen består av våra fem sektioner; Veckoaktiviteter, Snö & friluftsliv, Skiweek, Hyran och Event. Dessa sektioner anordnar utflykter, event, tävlingar och erbjuder möjligheten till idrott på kontinuerlig basis, i närheten till och på Campus.

ÖSIS är öppet för alla som vill göra något kul av sin tid i Östersund, oavsett om du är student eller ej. Vill du prova på nya spännande saker, vara med och skapa ett seriöst event eller utöva idrottslig verksamhet tillsammans med människor med delat intresse så är ÖSIS något för dig!

Allt som föreningen erbjuder är möjligt på grund av medlemmar som engagerar sig och jobbar för att skapa möjligheter för oss studenter i Östersund. Hjälp till du med!  


Är du intresserad av att bli aktiv i någon av sektionerna? Kontakta styrelsen om du vill hålla i en aktivitet eller önskar att vi startar en ny, tveka inte att kontakta oss!

För att inte missa några turer, kurser, nya aktiviteter eller erbjudanden håll ett öga på nyhetssidan och följ vår Facebooksida.